ЗА МЕН

За д-р Недялкова


 

Завърших медицина в МУ-Пловдив през 2013 година, след което специализирах и работих в най-голямата болница в Южна България – УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД. Там срещнах лекари, прекрасни професионалисти и личности, от които научих много. Сблъсках се с изключително богата ендокринна патология. Множеството нощни дежурства и работата в Клиниката често бяха изтощителни, отнемаха много от младежкия ми ентусиазъм и позитивизъм, но сега разбирам, че всъщност ми са ми дали много повече. Винаги ще съм признателна за тази възможност в живота ми. През 2018 г. Взех специалност „Ендокринология и болести на обмяната на веществата“. Вярвам, че лекарят се обучава през целия си живот. Благодарение на съвременните технологии имам възможност непрекъснато да подобрявам знанията и уменията си чрез различни платформи за дистанционно обучение към университети в целия свят. Член съм на Българския лекарски съюз (БЛС) и Българското дружество по ендокринология (БДЕ).

За д-р Ан


 

От нея може да очаквате всичко! Тя може да ви помогне да си напазарувате и сготвите, но и да ви представи интересни научни проучвания за диетите и хранителните добавки. Ще се опита да ви даде обоснован отговор на въпроси, свързани с храненето, начина на живот и физическата активност. Например трябва ли да готвим с кокосово масло, колко магнезий има в 1 купа боб и трябва ли да пием магнезий профилактично. Д-р Ан има малки хитрини за здравословния живот (тайно ги прилага и на семейството си) и за нея ще бъде удоволствие да ги сподели с вас. Каква е целта на д-р Ан? Съвсем проста – да ви помогне да направите информиран избор за здравето си и как да живеете по-здравословно. Тя вярва, че здравословният живот не бива да се основава на лишения и тормоз, а да се следва по възможно най-приятния начин.

За Ангелина


 

Родена съм в Пловдив, но имах щастието да израсна в един чуден родопски град – Смолян, родом от който е моята майка. Съдбата явно си знаеше работата и пътищата отново ме върнаха в приказния Пловдив, където прекарах студентските си години. През 2018 г. целият ми подреден свят се преобърна надолу с главата, защото се наложи да се преместя в София, но тя успя веднага да ме спечели с изящната си архитектура и колорит. Причината за това приключение направи света ми още по-добър с появата на едно малко същество – моята дъщеря Биляна. Надявам се с баща й да успеем да я научим да бъде добър и достоен човек. Времето, прекарано с тях, за мен е вълшебно. Благодаря на семейство ми за подкрепата и обичта им. Благодаря и на приятелите си, които винаги са ми помагали и не спират да го правят. Без тях това ми начинание нямаше да бъде възможно. Явно когато животът те срещне с подходящите хора, започваш да сбъдваш мечтите си. :)
Мило семейство, скъпи приятели, благодаря и да знаете, че ви обичам страшно много! Освен това обичам качествените разговори и добрата храна, придружени от чаша хубаво вино. За мен всяко място е невероятно, защото няма значение къде съм, стига да съм с моите хора!

Можем да решим проблема заедно….